Over Ludy

Een donkere periode doorgaan en er weer uitkomen om verder te gaan met het leven, heb ik zelf meermalen meegemaakt.
Door mijn eigen achtergrond als therapeutisch procesbegeleider kon ik mijn borstkankerproces gebruiken om werkelijk ‘beter’ te worden dan ik was.
Vanuit deze achtergrond en mijn 25 jaar ervaring als begeleider bij levensvragen, kan ik samen met jou op weg gaan om jezelf ‘beter’ te gaan voelen.
Door mijn eigen geschiedenis weet je bovendien zeker dat ik echt begrijp waar je het over hebt als je me vertelt dat je na ziekte of verlies, even wat ondersteuning nodig hebt om weer verder te kunnen gaan met jouw leven.

Over LUDYK
Op 1-1-1991 startte ik mijn praktijk onder de naam, “Praktijk voor Psychologische Astrologie en Therapie, Ludy Hoogeveen”. Toentertijd dekte de naam de lading.
Door de jaren heen verdween de astrologie van mijn werkzaamheden en werden Therapeutische- en Creatieve Procesbegeleiding de hoofdpijlers van de praktijk. Therapeut ben ik met hart en ziel en creativiteit werd een speelse bondgenoot met een lichte kwinkslag. Er is geen andere naam die mij en mijn werkzaamheden beter kan weer geven dan LUDYK.

Ludy Hoogeveen
info@ludyk.info
telnr: 06-14679548