Als het leven pijn doet

EHB-Rouw

EHB-Rouw

In gesprek met een ervaringsdeskundige op het gebied van werken met mensen rond sterven en rouw, ontstaan er nieuwe ingevingen die borrelend en bruisend naar de oppervlakte komen en zich vertalen in een nieuwe workshop. Wanneer kinderen te maken krijgen met verlies, is hun eerste contact met hun ouders en/of verzorgers. En de eersten die op zoek gaan naar hulp zijn de ouders/verzorgers die vragen hebben over hoe om te gaan met de verlieservaringen van het kind. Hieruit ontstond het idee om voor ouders/verzorgers een Eerste Hulp-pakket te creëren waarmee ze het kind kunnen ondersteunen.

EHB-Rouw voorziet hierin. Het is een workshop waarbij handvatten geboden worden aan ouders/verzorgers die geconfronteerd worden met verlieservaringen van kinderen. De introductie van de workshop is op dinsdagavond 27 november van 20:00 – 22:00.

Bent u nieuwsgierig of wilt u zich aanmelden? Lees dan verder op de pagina over EHB-Rouw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *